Bloemen & Boeketten

De mooiste boeketten voor elke gelegenheid

Iedere ochtend krijgen wij verse bloemen binnen, we gaan dan ook voor de beste kwaliteit! Elke bloem gaat door onze handen voordat het op een vaas wordt gezet. Zodat u zo lang mogelijk van onze bloemen kunt genieten.

Voor de mooiste boeketten laten wij ons graag inspireren door de seizoenen en de laatste trends.

Het is mogelijk om de bloemen per stuk bij ons te kopen en zelf uit te zoeken. Alsof je in een pluktuin staat. Natuurlijk helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een boeket, geheel naar eigen wens.

Afspraak maken

Bloemen en boeketten bij Fluitekruid Nunspeet

Een wild veldboeket met uitbundige kleuren of toch liever één met meer ingetogen pastel tinten. Alles is mogelijk bij Fluitekruid!

Wij staan in de omgeving bekend om onze bijzondere en aparte bloemen die los te verkrijgen zijn. Een van onze andere specialiteiten zijn het maken van de compact gebonden biedermeiers. Ze zijn te vergelijken met kleine bruidsboeketjes en staan fantastisch op een salon tafel of bijzettafel.

Afspraak maken

Wilt u graag een boeket helemaal naar uw wens? Maak dan gerust een afspraak om uw wensen met ons te bespreken. Na het invullen van het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Tot snel!